Coway-water-filter
yasir-coway-penapis-air

Hai saya Yasir Othman, merupakan Sales Consultant dari Coway (M) Sdn Bhd (HQ). Saya percaya anda biasa dengan isu pencemaran yang kini semakin meruncing. Pencemaran air, udara & tanah membuatkan air yang dirawat atau dijerang terlebih dahulu belum tentu selamat untuk diminum oleh keluarga. Partikel-partikel beracun & kuman penyebab penyakit-penyakit kronic masih lagi belum terbasmi sepenuhnya. Justeru memiliki penapis air yang berteknologi tinggi kini adalah suatu keperluan dan bukan lagi kehendak. Saya akan memberi khidmat nasihat tentang penapis air dan penapis udara Coway yang sesuai untuk keperluan & bajet anda.

Klik Untuk Khidmat Nasihat Percuma

Penapis air Coway sudah terkenal di Malaysia kerana produknya yang berkualiti dan perkhidmatan selepas jualan yang terbaik. Berikut adalah faedah yang akan anda perolehi jika menggunakan penapis air Coway ini. Coway mempunyai mesin yang boleh menghasilkan air mineral beralkali rendah (Neo), reverse osmosis (Villaem) dan alkali ion (Inception).

Saya ada voucher RM150, khas untuk anda jika anda mendaftar hari ni. Saya sarankan anda review produk Villaem terlebih dahulu kerana ini produk paling laris dalam Coway. 

KENAPA MEMILIH YASIR COWAY?

fast response_penapis air coway malaysia

Fast Response

Sebarang pertanyaan akan di balas dengan info dengan segera. Pengguna tak perlu menunggu berjam-jam untuk whatsapp atau email

consultation _penapis air coway malaysia

Free Consultation

Yang mahal tak semestinya lebih baik untuk anda. Of course saya akan recommend yg mana terbaik dan ikut kesesuaian keluarga anda dan juga kewangan anda.

service_penapis air coway malaysia

After Sales Service

Lepas pasang pun saya sedia membantu jika ada apa2 masalah berlaku (jarang sekali berlaku). Boleh wassap atau call pun boleh. Takde la anda tercari-cari dengan siapa anda nak complaint.

trusted_penapis air coway malaysia

Trusted

Antara pelanggan Yasir Othman adalah syarikat dari US dan juga syarikat tempatan. Boleh rujuk pada pada “our clients”. Yasir Othman turut mengendalikan beberapa projek “wakaf penapis air” di sepanjang bulan Ramadhan.

systematic_penapis air coway malaysia

Systematic

Untuk setiap pelanggan kami, selepas setiap order anda akan menerima confirmation SMS untuk memastikan order anda telah di dipastikan. Ini adalah untuk memastikan setiap order anda telah di hantar ke pihak Coway untuk temu janji pemasangan.

experience_penapis air coway malaysia

Experience

Yasir Othman merupakan “Top Sales Advisor” Coway dan berpengalaman luas dalam permasalahan pelanggan sama ada di rumah atau pun di pejabat.

APA REAKSI MEREKA ?

“Alhamduallah saya dah guna produk coway di rumah dah juag dipejabat. Memang saying membantu membantu memastikan air yg bersih. Jimat masa dan tenaga.”

Executive, Pohon Teguh Sdn Bhd

WhatsApp Image 2017-05-27 at 12.16.37 PM
penapis air coway malaysia

“Saya memeng menggunakan kedua-dua penapis udara dan air. Sangat berpuas hati dengan perbezaan dari segi kesihatan keluarga saya. Harga pun affordable. Coway memang awesome!”

– Mohd Helmy, Rawang

SALAH FAHAM TENTANG COWAY:

Kerana lambakan jenama penapis air di Malaysia, ramai pengguna salah faham terhadap penapis air Coway. Saya Yasir othman akan membantu menjawab semua persoalan yang timbul di fikiran anda 

Coway mahal sangat sampai tak mampu.

  • Coway menyediakan 2 jenis pembayaran iaitu secara tunai dan juga sewa beli. Pembayarn secara tunai bermakna pelanggan membeli teru produk tersebut. Pembayarn secara sewa beli pula adalh kaedah pembayaran ansuran dengan tempoh minimum selama 3 tahun atau maximum 5 tahun. Selepas dari 5 tahun produk tersebut akan menjadi milik anda!

 

  • Harga adalah serendah RM70 sebulan utk penapis air dan RM95 sebulan utk penapis udara

Semua penapis sama.

  • Ini adalah tanggapan yag salah. Penapis air Coway mendapat pengiktirafan dari Water Quality Association.

Berapa lama tempoh sewa beli ?

  • Tempoh sewa beli adalah 3-5 tahun. Selepas dari 5 tahun produk itu milik anda.

Saya sudah mempunyai model Coway yang lama. Adakah saya boleh “trade-in” kepada yang baru ?

  • Ya boleh. Tiada yuran pendaftran akan dikenakan.

VOUCHER

COWAY

NILAI

RM150

– RM150 Diskaun Pendaftaran

– 10% Cash Diskaun

Get Voucher!

Anda Mesti Terkejut Dengan Promosi Yang Akan Saya Berikan! Masukkan Butir Anda Dibawah!

Search