PROMOSI COWAY MELETOP-LETOP BULAN INI!

Discount RM200 Yuran Pendaftaran

Panggil kawan-kawan, abang, kakak, sedara mara, singgah kat sini, kita sembang pasal coway.
Apa bagusnya? Apa kelebihannya?

Tanyalah saya, tapi sebelum tu, korang tengok la dulu apa yang coway offer bulan ni, kalau ada yang berkenan dihati tu, tak payah tunggu lagi. Order je terus, saya akan uruskan semuanya.

Panggil kawan-kawan, abang, kakak, sedara mara, singgah kat sini, kita sembang pasal coway.
Apa bagusnya? Apa kelebihannya?

Tanyalah saya, tapi sebelum tu, korang tengok la dulu apa yang coway offer bulan ni, kalau ada yang berkenan dihati tu, tak payah tunggu lagi. Order je terus, saya akan uruskan semuanya.

penapis air coway malaysia villaem feature
petit feature
penapis air coway malaysiacore feature

TAK PERLU PENING-PENING. SEMUANYA DAH TERSEDIA SECARA PERCUMA UNTUK ANDA..

Penghantaran

DELIVERY

Tiada caj penghantaran dan pemasangan ke seluruh Malaysia

icon (1)

INSTALLATION

Pemasangan Seluruh Malaysia

screen-guaranteed

WARRANTY

 Jaminan Penuh (Warranty 100%)

two-settings-cogwheels

SPARE-PARTS

Servis Filter setiap 2 bulan sekali!

pipe

RE-INSTALLATION

Penukaran Filter Setiap 6 Bulan!

filter

WATER TUBING

Pemasangan Semula 1 Tahun 1 Kali!

Kenapa masih berterusan meminum air yang tercemar, walaupun ada penapis air coway yang menawarkan pakej air bersih untuk seisi rumah pada harga serendah RM3 sehari?

Kecil Tapi Best..

  • Penapis Air Mineral

  • Teknologi Nanotrap 99% dengan 6 peringkat penapisan

  • Pilihan 3 suhu. Panas, Sejuk & Suhu bilik

  • Tangki 5.8 liter

  • Sesuai Untuk Keluarga kecil 1-3 orang.

  • *Percuma Yuran Pendaftaran (Jimat Rm200)

  • *Sewa Beli RM95 sebulan (harag asal Rm115)

  • Hanya 3,500 unit sahaja.

    *untuk model Neo Sahaja dan stok sangat terhad.

promosi-penapis-air-coway-neo-rm95
coway-storm-air-cleanerR1

Pendaftaran PERCUMA – RM200

Sewa beli RM 95 sebulan.

Kesegaran Dalam Rumah

  • Penapis Jerebu, Habuk dan bau yg .

  • Mengelakkan anak-anak kecik dari terdedah kepada debu dan habuk yang boleh menyebabkan penyakit.

  • Membasmi bau-bauan yang kurang menyenangkan (seperti bau masakan, asap rokok, asap dari luar rumah, fogging)

  • Mengekalkan kesegaran udara di rumah.

  • Sangat sesuai utuk keluarag yang mempunyai anak-anak kecil.

  • Kelengkapan rumah yang wajib untuk pencinta kucing untuk mengurangkan bulu kucing melekat pada perabot dan pakaian.

promosi penapis air coway

+Promosi ini adalah untuk pelanggan individu dan korporat sahaja

+Pelanggan individu perlu mengemukakan borang “Buddy-buddy Refferal Form” untuk layak untuk promosi ini

+Promosi ini tidak sah untuk model Inception (CHPE-250NF)

WHY COWAY?

thermometer-penapis air coway malaysia

Tiga suhu air; panas, suam dan sejuk

filter-penapis air coway malaysia

Air paip ditapis sehingga 6 peringkat

penapis air coway malaysia

Dijamin halal oleh JAKIM

repairing-service -penapis air coway malaysia

Servis setiap 2 bulan PERCUMA*

filter-penapis air coway malaysia

Filter setiap 6 bulan PERCUMA*

installation-penapis air coway malaysia

5 Tahun alat ganti PERCUMA*

penapis air coway malaysia

Pemasangan PERCUMA

.

MASIH BELUM MENEMUKAN PENAPIS YANG SESUAI?